Objectbeveiliging

Objectbeveiliging bestaat uit een totaalpakket van maatregelen , waarmee uw eigendommen beschermd kunnen worden tegen invloeden die uw bedrijfsproces kunnen verstoren of zelfs beschadigen. Een juiste afstemming van de veiligheidsmaatregelen kunnen er voor zorgen dat uw bedrijf op een juiste manier wordt beveiligd tegen een verantwoord afgewogen kostprijs.

Maatwerk is dus noodzakelijk ,zodat u niet teveel betaald voor uw maatregelen maar toch op een verantwoorde manier gebruik maakt van een pakket aan maatregelen.

 

Objectbeveiliging kan bestaan uit portiers- en receptiediensten, opening- en sluitrondes, alarmcentralediensten, surveillance en preventieve aanwezigheid.

 

Daarnaast is er vaak veel winst te halen, door intern met een kritisch oog te kijken naar uw eigen organisatie. U kunt op het gebied van veiligheid/safety veel bereiken door eenvoudige aanpassingen.

 

Wij voeren graag samen met u een analyse uit om de te uit te voeren maatregelen af te stemmen aan uw behoefde (dit kan eveneens via een Company Quick Scan).

ISO 9001 ISO 14001 ISO 45001 keurmerk beveiliging Ecabo erkend leerbedrijf