Company Quick Scan

Bent u wel voldoende beschermd tegen invloeden van criminele of terroristische aard? Doet u genoeg aan het beveiligingsbewustzijn van uw medewerkers? Voldoet u aan de eisen die de Arbo wetgeving aan u stelt? Bij u wordt niets gestolen?

 

Zo maar wat vragen waar u als ondernemer ’s nachts wakker van kunt liggen.

 

Vernieling of diefstal van bedrijfseigendommen of frauduleuze handelingen kunnen uw bedrijfsvoering ernstig in gevaar brengen. Dit kan niet alleen uw bedrijfsprocessen verstoren, het kan ook zo maar leiden tot financiële- of imagoschade.

 

Op dit gebied zijn wij in staat een Company Security Scan uit te voeren waarbij zo breed mogelijk wordt gekeken naar uw organisatie op het gebied van Organisatorische- Bouwkundige- en Elektronische (OBE) maatregelen. Hiermee kunnen we risico’s inventariseren en de genomen maatregelen  beoordelen dan wel aan te passen.

 

Uw bedrijf zal bezocht worden door onze adviseur, welke mede door interviews, uitvoerige controle van de locatie en vereiste maatregelen een uitvoerig rapport kan opstellen, welke een handvat vormt om uw bedrijf beter te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

 

Wilt u weten hoe uw bedrijf scoort op het gebied van beveiliging en veiligheid?

Maak dan gerust een afspraak om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ISO 9001 ISO 14001 ISO 45001 keurmerk beveiliging Ecabo erkend leerbedrijf