NOORDWEST Services & Security

Normaal loopt u meestal alleen op een luchthaven tegen een controle van uw bagage aan, waarbij gebruik wordt gemaakt van röntgenapparatuur (X-Ray) om uw bagage te screenen op verboden dan wel ongewenste goederen.

 

In de huidige maatschappij zult u dergelijke X-Ray controles wellicht steeds vaker tegenkomen.

Sterker nog, u kunt er als onderneming zo maar tegen aanlopen dat u genoodzaakt bent, of opgelegd krijgt, X-Ray apparatuur in te zetten.

 

Dit kan bijvoorbeeld noodzakelijk zijn bij “high profile” evenementen, tijdelijke tentoonstellingen enzovoort en zal dienen als ondersteuning op het vergoten van de veiligheid, het toegangsbeleid en controlemaatregelen.

 

X-Ray apparatuur is over het algemeen wel makkelijk te huren, het bedienen ervan en de beoordeling van de gescande beelden verreist echter een getraind oog.

Herkennen van (verborgen) wapens, explosieven of andere verboden goederen is verantwoordelijk werk, dit kunt u niet aan ongetrainde ogen overlaten.

 

Middels training kunnen wij uw eigen medewerkers op een juiste manier leren de gescande beelden te beoordelen en zodoende een juiste inschatting van de risico’s te laten maken.

Een en ander geheel afgestemd op de veiligheidseisen die u stelt of worden opgelegd.

 

Uiteraard kunnen wij ook beveiligingspersoneel leveren die ruime ervaring hebben op dit gebied.

ISO 9001 ISO 14001 ISO 45001 keurmerk beveiliging Ecabo erkend leerbedrijf